Station Mijdrecht staat te koop

Mijdrecht (3). Foto: Annemarieke Verheij (Verheijfotografie)Station Mijdrecht staat te koop. En historie hoeft niet duur te zijn. Vanaf zes ton k.k. kan het monumentale pand van u zijn. En er is de mogelijkheid om het eveneens monumentale privaatgebouw en 23.000 vierkante meter grond erbij te kopen. Dan moet u wel even een visieplan indienen.

Markus van der Vlugt gaf de tip. Hij was er vlug bij, want volgens de verkoopsite staat het pas sinds 3 januari te koop.

Station Mijdrecht is een prachtig pand. Het zag er goed uit toen ik vier jaar geleden Antoon Griffioen (inmiddels overleden) en zijn vrouw Martha sprak. Het station heeft een roemruchte geschiedenis, maar daar zijn de meeste resten inmiddels wel van opgeruimd.

Het privaatgebouw vergt waarschijnlijk wel wat extra onderhoud.

De inschrijving loopt tot 15 april. Er zijn twee kijkdagen: op 31 januari 2014 van 10.00 tot 13.00 uur en op 28 februari van 10.00 tot 13.00 uur.

Een mooie gelegenheid om een Haarlemmermeerlijnenstation van binnen te zien, zelfs als u even niet het geld heeft om het te kopen.

Advertenties

Een gedachte over “Station Mijdrecht staat te koop

  1. Via Redres ook nog een ander station te koop van architect Eduard Kuijpers voor NOLS. Stationvroomshooptekoop.nl. Mooi monumentaal pand met veel mogelijkheden zoals espessobar, kunstspoor etc.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s