Station Amstelveen staat nu in een tuincentrum

station amstelveen intratuin. Foto Bert GortemakerDe 3D-modellen vliegen me opeens om de oren. Een dag na de melding van de online-herrijzenis van station Heerensingel in Leiden, mailt Bert Gortemaker me het volgende, van alle kanten te bewonderen kopie van een Haarlemmermeerlijnen-gebouw. In tuincentrum Intratuin kwam Bert een miniatuur tegen van station Amstelveen, met alles er op en eraan. Inclusief gepleisterde gevel en al. Weliswaar staat de naam Amstelveen staat er niet op, maar het karakteristieke aanbouwtje aan de voorzijde laat zien dat het onmiskenbaar om station Amstelveen gaat.

20121211 station amstelveen Foto Bert GortemakerVoordat spoorliefhebbers massaal naar de Intratuins rennen: volgens Bert was dit item helaas al weer uitverkocht. Alleen het showmodel staat er nog. Maar goed, misschien is er nog een container van deze kunstwerkjes onderweg naar Nederland. Want wie wil station Amstelveen nou niet onder de kerstboom?

Advertenties

2 thoughts on “Station Amstelveen staat nu in een tuincentrum

  1. Heel leuk dat station. Weet je misschien welke fabrikant dit station maakt. Dickensville of Lemax?. Dat zoekt wat makkelijker. Zou het graag aan mijn collectie toevoegen.

    Groetjes Rene

    Like

  2. Pingback: Station Amstelveen is uitverkocht | Sporen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s