Tocht rond 100 jaar Haarlemmermeerlijnen op herhaling

Het is definitief: op zaterdag 3 november houden we nogmaals de de speciale tocht rond 100 jaar Haarlemmermeerlijnen. Die vond eerder plaats op 4 augustus, en was toen zo snel uitverkocht dat we een flink aantal mensen hebben moeten teleurstellen. Omdat we er zelf ook geen genoeg van kunnen krijgen, gaat de tocht op 3 november op herhaling. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden.

De tocht begint in het Haarlemmermeerstation, waar ook een kleine tentoonstelling is over de Haarlemmermeerlijnen. Op het programma staan onder meer een tocht met een historische tram van de Electrische Museumtramlijn Amsterdam, een rit per luxe touringcar langs stationsgebouwen en historische plekken in Amstelveen, Aalsmeer, Rozenburg en Hoofddorp. Tot slot is er een wandeling van drie kilometer tussen Hoofddorp en Vijfhuizen over een van de mooiste overgebleven stukjes Haarlemmermeerlijn.

Samen met Haarlemmermeerlijnenkenners Bert Gortemaker en Dick de Waal Malefijt geef ik onderweg uitleg over wat er allemaal is te zien. Het programma duurt in totaal vijf uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s