Nieuwe ronde voor de eeuwfeest-Sporentocht

Wegens grote belangstelling herhaald: de 100-jaar-Haarlemmermeerlijnen-sporentocht. Althans, daar gaan we aan werken. Oplagecoördinator Karin Toirkens en ik zijn er in elk geval uit: wat ons betreft gaan we weer met twee gezelschappen op pad langs de resten van de Haarlemmermeerlijnen met bus en tram en te voet.

Wanneer de nieuwe tochten plaats hebben, weten we nog niet. Daarvoor moeten we de agenda’s nog even naast elkaar leggen. En we moeten ook nog overleggen met de mensen van de Electrische Museumtramlijn Amsterdam. En ik moet enkele van mijn medegidsen benaderen, want zonder hen vallen er een paar grote gaten. Het is allemaal nog erg prematuur, maar ik vond het leuk om het alvast te melden.

De tochten worden, zoals het er nu naar uit ziet, een exacte kopie van de tochten die we op 4 augustus hebben gehouden. Hopelijk ook met hetzelfde schitterende weer. Er stond een aantal mensen op de wachtlijst. Die gaan we benaderen of ze nog steeds belangstelling hebben. En uiteraard verschijnen er in de kranten van HDC Media te zijner tijd weer advertenties voor nieuwe deelnemers.

Wordt vervolgd, dus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s