Aan de slag

Zo, en dan nu maar eens aan het werk! Op 6 september moet ik de verhalen voor Sporen II  inleveren bij de uitgever. Het wordt dus  tijd dat ik ze ga schrijven. Dat klinkt overigens wanhopiger dan het in werkelijkheid is, want heel veel verhalen staan al min of meer in de steigers. De stukken die op dit blog zijn verschenen, zijn in elk geval het fundament voor de verschillende hoofdstukken. En in sommige gevallen zelfs meer dan dat.

De onderwerpen op dit blog zullen de komende tijd iets anders worden. Weinig  opzetjes van verhalen meer. Er komen er nog een paar aan, maar niet zo heel veel meer. Een stuk of twintig, denk ik. Voor het overige zal ik vooral proberen om het schrijven van het boek een beetje bij te houden. Ik heb zo het idee dat dat nog tot een paar nieuwe inzichten bij eerder verschenen stukken gaat leiden.

Ik  denk niet dat ik de affe hoofdstukken online zet, hoewel ik dat volgens sommige theorieën juist wel moet doen. Lezen op het web leidt tot interesse voor het boek. Maar ja, als iemand alles al heeft gelezen, gaat hij dan nog het boek kopen? Ik weet het niet.

Mocht iemand grote en kleine fouten in de voorgaande stukken zijn tegengekomen, meldt ze alstublieft. Ik zal u eeuwig dankbaar zijn. Weet u wat, degene die de meeste fouten meldt, vermeld ik in het boek.

Advertenties

2 thoughts on “Aan de slag

  1. Hallo,

    Ik wens je veel succes met het 2e boek. Voor mij maakt het niet uit of je de verhalen op de website zet. Ik heb liever gewoon een boek in handen. Dus wacht geduldig tot het boek deel 2 uitkomt.

    Rene

    Like

  2. Ja, heel veel succes met deel II, ook ik zal het tweede deel aanschaffen, want het eerste deel vond ik fantatstisch. Wel zou ik graag een klein tekeningetje van het sporenplannetje van elk station erbij zien staan. Dat zou het helemaal af maken

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s